Terminsstart den 29/1

Den 29 januari är det som tidigare meddelat terminsstart för vårterminen 2013. Då är de som är träningssugna mycket välkomna att komma förbi att prova på Shorinji Kempo. Som helt ny får man träna tre pass helt gratis för att kunna känna hur det känns och om det är rätt träning för dig. Så kom gärna förbi!

Vi har som vanligt en mycket låg terminsavgift.
850 kr för studenter vid Stockholms Universitet
900 kr för övriga studenter.
1100 kr för icke-studenter.
Man får alltså mycket träning för pengarna! Särskilt om man kommer och tränar tre gånger per vecka.

De som redan är medlemmar och betalt avgiften för höstterminen kan glädja sig med att träningen kommer att fortgå som vanligt, alltså tre gånger per vecka vid de reguljära tiderna, fram till terminsstarten.

Lite speciellt för denna vårtermin är att vi från och med vecka 8 kommer att hålla särskild avancerad träning för de med svart bälte på lördagar. Det kommer att fungera så att svartbältesträningen börjar kl 11:00 och håller på till kl 12:00. Sedan börjar den allmänna träningen som håller på till kl 13:00. Under den senare delen av träningen (12:00 – 13:00) är alla välkomna att vara med. Dock är det ens eget ansvar att komma ned till salen och värma upp lite innan så att man kan börja exakt kl 12:00. Är det något som är oklart vad gäller lördagarna från och med vecka 8 går det bra att komma och fråga någon med svart eller brunt bälte under träningen. De ska vara insatta i det rådande läget.

Ni är välkomma att träna en termin med oss!