OM FÖRENINGEN

Shorinji Kempo Stockholm Östra grundades 1992, men hette Shorinji Kempo Stockholms Studenter från början. Vi är en av elva föreningar i Svenska Shorinji Kempo-förbundet och därigenom medlemmar i Budo- & Kampsportsförbundet och Riksidrottsförbundet.

Vår verksamhet
Vår viktigaste verksamhet är naturligtvis vår schemalagda träning. Vi har idag två träningspass i veckan. Utöver den vanliga träningen deltar vi på många av de nationella och internationella läger som arrangeras. Det är heller ingen hemlighet att vi har en hel del annat skoj tillsammans, som fester och andra sociala aktiviteter.

Träningsgrupp i Uppsala
Vår klubb har också en träningsgrupp i Uppsala som varmt välkomnar blivande kenshi. Mer information om dem går att hitta på deras hemsida.

Vad skiljer oss från andra klubbar?
De som besöker vår träning blir ofta förvånade över att mer än en tredjedel av våra medlemmar är tjejer, eftersom man oftast antar att det främst är killar som tränar kampsport. Blandningen bidrar till att vi får en bra balans på träningen och att vi slipper den “hårda” attityden som kan finnas omkring kampsport.

Styrelse
-Peter Hansen, ordförande
-Magnus Leung, sekreterare
-Shangchi Leung, kassör
-Johan Wärnegårdh, ledamot
-Maria Refors Legge, suppleant
-Kajsen Burell, suppleant

 

Styrelsen nås via mail till styrelsen@skstockholm.se

Leave a Reply